Törmänen

Tarja Törmänen

viestintävalmentaja, NLP Trainer, NLP Coach

Johtaminen on viestintää ja viestintä johtamista

Johtajana viestit kaikille ja kaikkialla. Viestit sanoilla, teoilla, keholla, eleillä ja läsnäololla – viestit myös mielellä. Viestit omalla esimerkillä, ohjaamalla, ohjeilla, palautteella. Paremmin viestimällä voi johtaa paremmin. Ongelmista ja haasteista voi tulla mahdollisuuksia ja velvollisuuksista etuoikeuksia.

Vaikuttavan ja myönteisen viestinnän valmentaja

Viestin merkitys on sen aikaansaamassa reaktiossa. Kun johtajana viestit arvostaen ihmistä juuri sellaisena, kuin hän on, viestit aidosti ja koskettaen. Jokaisella johtajalla on kykyjä viestiä. Kasvattamalla viestintätaitojaan ja viestimällä vaikuttavasti ja myönteisesti, johdat paremmin. Inhimillisemmin, tuloksekkaammin, paremmalla elämänenergialla.

Viestiväksi johtaja

Olen kasvanut viestinnän valmentajaksi lähes 20 vuoden tekemisen kautta. Olen toiminut pitkään pörssiyhtiön viestintä- ja markkinointijohtajana, johtoryhmän jäsenenä ja esimiehenä, koko ajan runsaasti käytännön viestintätyötä tehden. Elämäntehtäväni on lisätä mielen vapautta maailmaan: silloin kaikki on mahdollista, ihmisille, yrityksille ja maailmalle. Mitä sinä haluat tuoda lisää maailmaan, yrityksellesi, yhteisöllesi, sinulle tärkeille ihmisille, itsellesi?

 

Tarja Törmänen

Pikkutassu

viestintävalmentaja, NLP Trainer, NLP Coach

040 544 5550

tarja.tormanen @ pikkutassu.fi