Saarela

Päivi Saarela

Ratkaisukeskeinen ajattelutaitojen valmentaja
Johdon työnohjaaja, CoCreative Coach, mentaalivalmentaja

Sisäisen johtajuuden ja itsetuntemuksen kehittäjä

Sisäinen vahvuus  kasvaa, kun tiedät mikä on sinulle  tärkeää ja mitä haluat työltäsi. Itsetuntemus, omien arvojen ja tavoitteiden suuntaan eteneminen vahvistuu mielentaitojen avulla.
Johtajalle työyhteisön moninaisuus on rikkaus.  Erilaisuus tuottaa myös yllätyksiä ja päänvaivaa.  Varmuus erilaisiin tilanteisiin lisääntyy, kun tarkastelemme esimiehen toimintaa ohjaavaa ajattelua, uskomuksia ja arvoja.  Johdonmukainen toiminta kasvaa johtajaidentiteettiä ja ihmiskäsitystä tutkimalla. Millaiseksi johtajaksi haluat kehittyä?

Konkreettinen ja käytännönläheinen valmentaja

Yhdessä ajattelu, rohkea kysyminen ja arvostava kuuleminen vievät omakohtaisiin oivalluksiin.   Ripaus rohkeutta, tavoite ja toiminta vievät valmennettavaa eteenpäin valitsemaansa suuntaan.  Itsetuntemus, sisäinen vahvistuminen vahvistaa toimijuutta ja   mahdollisuuksiin tarttumista.   Opitut taidot siirtyvät työarkeen omakohtaisten kokemusten avulla.

Mielentaidot, myönteisyys ja mahdollisuudet työhyvinvointia rakentamaan

Myönteisyyden virran alulle saaminen jatkuvasti kehittyviin työyhteisöihin innostaa minua.  Sisäisen johtajuuden vahvistaminen tukee jaksamista ja hyvää vireystilaa.  Hyvä johtaminen mahdollistaa innostuksen ja yrityksen kukoistuksen. Työhyvinvointiin sijoitetu 1 euro voi todellakin tuoda 6 takaisin!

Reilut 20 v ratkaisukeskeisenä valmentajana ja uraohjaajana ovat herkistäneet minua huomaamaan piileviä kykyjä.
Monipuolinen kokemukseni organisaation eri tasoilta  antaa näkökulmia erilaisiin tilanteisiin.   Olen toiminut toimihenkilönä, luottamushenkilönä sekä johtoryhmän jäsenenä kansainvälisissä suuryhtiöissä.

Päivi Saarela

Heijaste

Johdon työnohjaaja, työyhteisövalmentaja

CoCreative Coach ja mentaalivalmentaja

040 515 5464

paivi.saarela @ heijaste.fi