Rouvinen

Sara Rouvinen

Äänenkäytön ja esiintymistaidon ammattilainen, Puhevalmentaja. Puheviestinnän FM, vokologi, näyttelijä, laulaja.

Huolla ja kehitä ääntäsi, vakuutat kuulijasi ja kasvatat karismaasi
Valmennan äänenkäyttöä ja esiintymistaitoja eri alojen yritysten henkilöstölle Suomessa ja ulkomailla. Toteutin Suomen ensimmäisen äänenkäytön hankkeen Helsingin kaupungille syksyllä 2017. Opetan miten esiintymisjännityksen voi kääntää voimavaraksi ja miten omaa ääntä voi huoltaa ja kehittää. Valmennan myös asiakkaitani lukemaan sanatonta viestintää ja kehon kieltä, kehittämään karismaansa ja vakuuttamaan kuulijansa.

Olen monipuolinen valmentaja, sillä olen kehittänyt ammattitaitoani opiskelemalla puheviestinnän lisäksi aikuiskasvatusta, työyhteisöviestintää, sosiaalipsykologiaa, sekä laulua ja tanssia. Lisäksi olen opiskellut näyttelijäntyön tekniikoita ja kulttuurien välistä viestintää Duisburg-Essenin yliopistossa Saksassa ja esiintynyt mainoksissa ja TV-sarjoissa puherooleissa. Kiinnostus salsan rytmeihin sai minut lähtemään useaksi vuodeksi töihin Etelä-Amerikkaan Venezuelaan ja Kolumbiaan, jossa toteutin laajan musikaaliprojektin kaksikielisissä kouluissa ympäri maata. 

Omalla, aidolla ja parhaalla äänelläsi loistat vuorovaikuttajana
Haluan kannustaa kaikkia esiintymään, kehittämään omaa ääntä ja loistamaan vuorovaikuttajina. Uskon, että kun vakuutat itsesi, vakuutat yleisösi.

Sara Rouvinen

Sanabox

Äänenkäytön ja esiintymistaidon ammattilainen, Puhevalmentaja

Puheviestinnän FM, vokologi, näyttelijä, laulaja.

050 541 0592

sara.rouvinen @ sanabox.co

Lue lisää: sanabox.co